Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Южна Корея

Имот за продажба в Южна Корея

Южна Корея е държава от Източна Азия, която заема южната половина на Корейския полуостров и споделя със Северна Корея една от най-милитаризираните граници в света. Той е еднакво известен със своя зелен и хълмист пейзаж, поръсен с черешови дървета и вековни будистки храмове. Столицата му е Сеул, един от най-населените градове в света. На север граничи със Северна Корея, на запад с Жълто море (и след това Китай), на юг с Корейския пролив и на изток с Японско море.

Средната продажна цена на имотите за продажба в Южна Корея нарасна с 0,57% въпреки усилията на правителството да контролира пазара на недвижими имоти. Според данните в доклада средната продажна цена на имотите за продажба в Южна Корея се е увеличила повече тази седмица, отколкото 0,34% ръст, записан седмица по-рано.

Последният скок е най-високият от 0,57% от седмичния ръст, регистриран през първата седмица на февруари.

Увеличението настъпи, въпреки че правителството назначи в понеделник четири департамента в Сеул: Йонно, Юнг, Донгдемун и Донджак, като спекулативни области, подлежащи на финансови и други разпоредби, което доведе до 15 броя на районите, подлежащи на ограничения в столичните 25 квартала на града.

Цените на апартаментите в града с близо 10 милиона души са се увеличили през последните седмици след кмета на Сеул Парк Уон, който скоро обяви план за развитието на Йонгсан и финансовия квартал Йейуидо. Пазарът трябва да заеме изчакваща позиция за средната ценова тенденция, която може да бъде повлияна от фискалната политика на правителството. От януари до август средната цена се е увеличила с 12,42%, като се е повишила над 11,44% на годишна база.

  •  
    Преместване в Южна Корея. Емигрант и живее в Южна Корея.

      Държава, принадлежаща към Източна Азия, Южна Корея може да бъде жизнеспособна алтернатива, за да може да възстанови живота си, може би с добра инвестиция. Въпреки историята на тази страна беше доста затруднена, в наши дни тя се представя като нова нация, способна да предложи възможности, отг ...

2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB